Zittribunes

Uw bezoekers zitten op rozen dankzij onze kwaliteitsvolle zittribunes

Kontrimo, al jarenlang uw partner in tribunebouw

Bij de organisatie van een evenement komt heel wat kijken. Er zijn duizend en één dingen waar u aan moet denken. Gelukkig kan u rekenen op betrouwbare partners zoals Kontrimo, specialist in tribunebouw regio Temse en in heel België. Dat is toch al één zorg minder!

Hoogstaande kwaliteit voor het comfort van uw bezoekers

Onze zittribunes worden door onze eigen werknemers aangeleverd en geïnstalleerd in heel België. Stabiliteit en de veiligheid van uw bezoekers is natuurlijk prioriteit. Daar staan wij dan ook garant voor. Daarnaast hebben onze zitjes allemaal een grijze kleur. Zo vallen lege plaatsen zo weinig mogelijk op. En dat is natuurlijk ook mooi meegenomen!

Klein event of massa-evenement?

Voor welke gelegenheid bent u op zoek naar een tribune? Kontrimo staat tot uw beschikking voor het aanleveren van zittribunes van 100 zitplaatsen tot maar liefst 8000 zitjes. Wanneer u voor onze service opteert, is een week huur van de zitplaatsen inbegrepen. Huurt u graag langer? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Kies voor kwaliteit, kies ervoor om op beide oren te slapen, kies voor Kontrimo! Bel ons even op of stuur ons een vrijblijvende e-mail voor een gratis offerte. Wij staan steeds tot uw dienst!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x