Wie zijn wij?

Kies voor Kontrimo wanneer u op zoek bent naar topkwaliteit en een onberispelijke service

Tribune- en steigerbouw op maat van uw project, en al meer dan een kwarteeuw 

Wie stellingbouw en tribunebouw zegt, spreekt de naam Kontrimo in één adem mee uit. Bedrijfsleider Michel Van Den Brande begon zijn carrière jaren geleden zelf op de werf en wist op te klimmen van handlanger naar steigerbouwer en toezichter tot zaakvoerder van één van de meest succesvolle bedrijven in de sector.

Jarenlange ervaring in het vak

Al meer dan 25 jaar staat zaakvoerder Michel Van Den Brande aan het roer van het bedrijf en hielp Kontrimo uitgroeien tot de bloeiende onderneming die ze vandaag is. Wij zijn er dan ook trots op te mogen zeggen dat wij marktleider zijn in steigerbouw regio Temse en in België.

Een hart voor onze werknemers en onze klanten

Een tevreden klant is voor ons enorm belangrijk. Perfect uitgevoerd werk vinden wij dan ook niet meer dan vanzelfsprekend. Veiligheid, stabiliteit en kwaliteit zijn voor ons prioritair. Daarom krijgen onze werknemers een degelijke opleiding bij ons binnen het bedrijf en organiseren wij op regelmatige basis veiligheidsvergaderingen.

Offerte en contact

Ons bedrijf is gelegen in Temse (Oost-Vlaanderen) maar u kan ons inschakelen in heel België! Sinds kort is er ook een filiaal in Wenduine. Zowel voor particulieren als professionelen staan wij ter beschikking en dat voor kleine en grote projecten. Bent u overtuigd? Bel ons dan op of stuur ons een e-mail voor een gratis offerte. Wij helpen u met veel plezier verder!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x