Stellingbouw

Onze service staat garant voor puur vakmanschap

Stellingbouw, al jarenlang de expertise van Kontrimo

Wanneer u stellingen nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens gevelwerken, schilderwerken of dakwerken, kiest u natuurlijk voor steigers waarbij u zeker bent van stevigheid, stabiliteit en veiligheid. Al meer dan een kwarteeuw is Kontrimo in Temse (Oost-Vlaanderen) onder leiding van zaakvoerder Michel Van Den Brande gespecialiseerd in het plaatsen van stellingen van de hoogste kwaliteit. Niet zonder reden zijn wij dan ook doorheen de jaren uitgegroeid tot een groot, bloeiend bedrijf en een vaste waarde in de stellingbouw.

Of u nu werkzaamheden uitvoert in West-Vlaanderen, Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant of zelfs aan de andere kant van de taalgrens, in heel Belgiƫ voorzien wij particulieren en professionelen van stellingen op maat van hun project. Kontrimo garandeert u keer op keer kwaliteit, deskundig uitgevoerde werken en een vlotte service, of u ons nu inschakelt voor een klein of groot project. Wij werken steevast met de multidirectionele Layher Allround systeemsteiger. Een eenvoudige en flexibele stelling, die bovendien gemakkelijk te monteren is.

Van rijhuis tot appartementsgebouw

Onze firma stelt steeds eigen middelen ter beschikking voor het transport en de plaatsing van de steigers. U kan ons inschakelen voor de constructie van 20 m2 tot en met 100 000 m2. Zowel een doorsnee woning als een appartementencomplex, woonzorgcentrum of schoolgebouw kan door ons van stellingen voorzien worden. De huur van vier weken is bij ons steeds inbegrepen. Verlengen is natuurlijk steeds mogelijk.

Wij zijn tevens flexibel en passen graag onze offerte aan op maat van uw budget. Voorziet u graag zelf het transport? Of zorgt u bij voorkeur zelf voor de plaatsing van de stellingen? Ook dat is mogelijk. Dan kan u enkel de stellingen huren.

Twijfel niet, maar neem snel contact met ons op voor een gratis offerte. Wij helpen u met veel plezier verder!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x