Stelling huren

Meesters in stellingbouw

Een stelling huren doet u vanzelfsprekend bij Kontrimo

Gevelrenovatie, schilderwerken, dakwerken… Voor welk bouwproject u ook een stelling kan gebruiken, Kontrimo uit Temse (nabij Antwerpen) helpt u graag verder. Al sinds eind jaren ’90 is ons bedrijf een bloeiende firma en vaste waarde in de stellingbouw. Wij staan zowel ter beschikking van professionelen als van particulieren en dat voor kleine projecten van 20 m2 tot reusachtige projecten van 100 000 m2.

Verschillende formules beschikbaar

Wist u dat u bij ons kan kiezen voor verschillende formules op maat van uw wensen en budget? Zo kan u ervoor kiezen om enkel een stelling te huren (tot max. 200 m²; door u zelf af te halen in ons magazijn in Temse) of voor een pakket waarbij wij onze eigen steigerbouwers en transporteurs inzetten. Ook dat is allemaal mogelijk. Wij horen graag waar uw voorkeur naar uitgaat!

Leider in stellingbouw in heel België

Onze hoofdzetel is misschien gelegen in Oost-Vlaanderen, maar wij zijn actief in de wijde omtrek. In Limburg, West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant… In elke Vlaamse, maar ook Waalse provincie zal u geregeld stellingen van Kontrimo tegenkomen.

Kwaliteit = onze prioriteit

Ons bedrijf staat garant voor topkwaliteit, want uw veiligheid en stabiliteit zijn natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom werken wij met Layher Allround steigers. Zo kan u zeker op beide oren slapen. Twijfel niet langer, maar contacteer ons vandaag nog om uw stelling te huren regio Temse en in heel België. Een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x